Nieuwe, unieke cursus ‘Evolutie is overal’

Dit voorjaar kun je een bijzondere 11-delige cursus volgen waarin een select team van wetenschappers je alles over de evolutie leert: de evolutie van het heelal, van sterrenstelsels, sterren, het zonnestelsel, ons wereldbeeld, de sterrenkunde zelf, en de evolutie van het leven, in (delen van) maar liefst zes lessen!

De cursus wordt door Rob Walrecht georganiseerd, bekend van zijn zeer uitgebreide basiscursus ‘Leer het heelal begrijpen’ en de Vervolgcursussen hierop.

Eens iets anders…

Rob Walrecht organiseert al sinds 2017 cursussen sterrenkunde, naast zijn basiscursus in het najaar ook, voor mensen die nóg meer willen weten, elke drie jaar een ‘Vervolgcursus’ in het voorjaar (in 2025 weer).

Rob wilde echter in de tussenliggende jaren ook een voorjaarscursus geven, met een thema. Dat thema is nu evolutie geworden, iets dat je ook echt overal kunt waarnemen.

Zo is er nu een geweldig team van tien wetenschappers die de lessen zullen geven, terwijl Rob zelf als extraatje zijn meest wetenschappelijk lezing geeft, ‘De kleine werelden van het zonnestelsel’.

De cursus is op tien woensdagavonden en één dinsdag in de periode van maart t/m mei (1 en 29 mei uitgezonderd).

De cursus kost € 225,00.
Opgeven: via info@walrecht.nl. Vol = vol!

Voor meer informatie: https://www.walrecht.nl/nl/nieuws/cursus-evolutie-is-overal

Naar de website

VorigeGratis lespakket duurzaamheid papier en karton
VolgendeAntwoorden op al je vragen over het heelal krijg je in de cursus sterrenkunde van Rob Walrecht
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter