Rekenprof is een volledig adaptieve, digitale en zeer succesvolle rekenapplicatie uit Denemarken, waar maar liefst 75% van de scholen ermee werkt. De content is speciaal aangepast aan het Nederlandse curriculum en de applicatie is geschikt om zowel naast als in plaats van uw huidige rekenmethode te gebruiken.

We lichten vier onderdelen van Rekenprof voor u uit:
• Adaptief werken met Jouw Rekentrainer. Leerlingen leren vaardigheden te automatiseren en worden tegelijkertijd uitgedaagd om vanuit de zone van naaste ontwikkeling met moeilijkere content aan de slag te gaan. Na het inloggen biedt Jouw Rekentrainer de leerlingen namelijk direct de mogelijkheden om te werken aan hun eigen rekenvaardigheden (zowel op school als thuis). De adaptieve module past zich voortdurend aan het niveau van de individuele leerling aan, waardoor hij succeservaringen blijft houden en tegelijkertijd wordt uitgedaagd
• Onze geautomatiseerde weekplanningen (32 weken per schooljaar) die zowel leerkrachten als leerlingen naast gemak ook structuur en houvast bieden.
• Ons taakoverzicht toont per groep alle domeinen en lessen die de leerling in het jaar aangeboden krijgt en welke onderdelen hij nog lastig vindt.
• Het leerkrachtportaal biedt de mogelijkheid om zowel gestandaardiseerde weekplanningen als individuele lessen toe te wijzen aan de leerling en/of aan de groep. Tevens geeft het de leerkracht inzicht in de individuele vorderingen van zijn leerlingen.

Neem een gratis proefabonnement op Rekenprof
Wilt u starten met een gratis proefabonnement op Rekenprof? Dat kan! Gedurende 1 maand krijgen u en het door u opgegeven aantal leerlingen volledige toegang tot alle functionaliteiten van Rekenprof. Na een maand stopt uw abonnement automatisch.

 
Bezoek de website