Ict bekwaamheid de schoolleider de docent en de leraar in opleiding

Hoe verrijk je je onderwijs met ict? Maartje de Reus gaf tijdens de conferentie Wat werkt nu echt met ict? een pitch over het project ict bekwaamheid voor docenten.

Zij legde uit dat de ict bekwaamheid gedefinieerd wordt in drie kerntaken: 1) de leraar integreert ict in zijn onderwijs, 2) de leraar maakt gebruik van ict voor communicatie en organisatie van zijn werk en 3) de leraar ontwikkelt en onderhoudt zijn eigen bekwaamheid met ict. Maartje nodigde de deelnemers uit om door de bekwaamheidsbril naar de voorbeelden te kijken. Lees de visie van een manager, aankomende leraren en ervaren docenten op hun ict bekwaamheid en die van hun collegas. Meer informatie over ict bekwaamheid.

VorigeVolg de leerling op de Summerschool
VolgendeVersterkte positie onderwijs levert belangrijke bijdrage aan verbetering huisvesting
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter