Digitale Plusklas bij OBS De Rotonde in Vaassen

Op OBS De Rotonde in Vaassen is onlangs gestart met een Digitale Plusklas van de Stichting Proo. De school kende al anderhalf jaar een plusklas. Een klein aantal leerlingen kreeg extra lessen voor extra uitdaging. Vanuit verschillende locaties zitten elke donderdagochtend de slimste kinderen van hun school achter een webcam om de Digitale Plusklas van Monique Fiks te volgen. Uitgangspunt van de Digitale Plusklas is dat de kinderen in hun eigen school kunnen blijven, maar wel contact hebben met de andere leerlingen. Het project wordt in juni geëvalueerd en er zijn plannen voor uitbreiding en de verbreding naar klassen met jongere leerlingen.

VorigeVerhalen vertellen met Jellycam
VolgendeBeleving van leraren niet positief
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter