Onderwijserfgoed.nl

De Onderwijsraad, Inspectie van het Onderwijs en het Nationaal Onderwijsmuseum hebben er samen voor gezorgd dat via Onderwijserfgoed.nl 3 eeuwen onderwijsgeschiedenis digitaal toegankelijk is gemaakt. Naast de duizenden adviezen, onderwijs- en inspectieverslagen zijn ook objecten, foto's en andere documenten beschikbaar.

De website is opgebouwd rondom 17 thema's, zoals de Vrijheid van onderwijs, Toetsen en examens, Onderwijskansen en Onderwijsvernieuwing. Ook voor de leerkracht zijn er vele boeiende zaken te ontdekken. De slogan van het initiatief is dan ook: Ook voor het onderwijs geldt: wie het verleden kent, begrijpt het heden beter.

VorigeMediaMachtig welke projecten kregen subsidie
VolgendeHoofdkantoor ROC Zeeland voortaan in Terneuzen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter