Wedstrijd: maak met je klas een kerstverhaal

Met nog een week voor de kerstvakantie wil de webredactie graag een bijzondere wedstrijd onder de aandacht brengen. Het is een activiteit die je bij uitstek in de laatste week voor de vakantie met de hele klas kunt doen! Wij zijn namelijk op zoek naar originele kerstverhalen, in welke mediavorm dan ook. Je kunt er een ontzettend leuke animatieworkshop mee winnen, waarmee de hele klas gezamenlijk een animatie maakt. De workshop wordt verzorgd door het Nederlands Instituut voor Animatie Film (NIAF).

Jouw kerstverhaal kun je maken in de vorm van een filmpje, een strip, een presentatie, een podcast, of in wat voor vorm dan ook gecreëerd worden. Zorg dat je verhaal origineel is: de kinderen kunnen samen een nieuw verhaal bedenken en dit gaan uitvoeren.

Stuur of mail je inzending voor 31 december 2011 naar:

(per mail) kids@kennisnet.nl
(per post)
Kennisnet
t.a.v. Kidsredactie, prijsvraag Feestdagen

Postbus 778

2700 AT Zoetermeer

Vergeet niet een naam, klas, school, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden. De gegevens worden alleen gebruikt voor deze actie. De winnaar wordt op 12 januari via kids.kennisnet.nl bekend gemaakt.


  • Deelname is mogelijk voor groepen 4 tot en met 8.

  • Inzendingen worden niet gepubliceerd, zonder toestemming vooraf.

  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Tips en tools voor de wedstrijd

Een aantal tips en tools om met een mediaproductie aan de slag te gaan:De wedstrijd is tevens te vinden op het Feestdageneiland op Kids.kennisnet.nl!

VorigeKamermeerderheid voor meestertitel in het mbo
VolgendeAfspraken over gevolgen bezuiniging passend onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter