Leren rekenen met augmented reality

Op dit moment kunnen leerlingen na het maken van rekenopgaven hun eigen werk nakijken met behulp van het nakijkboekje van de rekenmethode. Zij ontdekken zelfstandig welke opgaven ze goed en/of fout hebben gemaakt. Maar ze ontdekken niet wat ze fout hebben gedaan en hoe ze het hadden moeten doen. De A.R. rekenmobiel geeft leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs door middel van een augmented reality toepassing inzicht in rekenstrategieën bij cijferend rekenen in toepassingen (verhaaltjessommen). Lees meer over dit project uit de Innovatieregeling.


VorigeOuderen in de leer bij jonge musici
VolgendeNieuwe projecten voor versterken van onderzoeks en ontwikkelfunctie op scholen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter