Groepen vanaf 1 januari 2012 niet meer beschikbaar

Kennisnet Groepen is in 2003 ontwikkeld om invulling te geven aan de behoefte in het onderwijs om op laagdrempelige manier online samen te werken. Sindsdien zijn er voldoende gebruiksvriendelijke en gratis alternatieven ontwikkeld. Daarom is voor Kennisnet de tijd aangebroken om met Groepen te stoppen.

Wat betekent dit voor u?

Vanaf 1 november 2011 kunnen er geen nieuwe groepen meer worden aangemaakt op mijngroepen.kennisnet.nl. Op 1 januari 2012 stopt Groepen definitief en de dienst is vanaf die datum niet meer beschikbaar. Uw opgeslagen data dienen dan overgezet te zijn naar een nieuwe omgeving. Er zijn verschillende alternatieven voor Groepen, afhankelijk van waar de nadruk bij het samenwerken ligt. Een aantal suggesties:

- Basecamp, Lumoflow;

- LinkedIn, Facebook;

- Dropbox.

Meer informatie over het stoppen van Groepen en de genoemde alternatieven kunt u vinden op Groepen.kennisnet.nl/uitfasering.

VorigeMeer maatschappelijk vastgoed dan winkels en kantoren
VolgendeElf grootste hogescholen 108 miljoen in de plus
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter